A megfelelő lábápolás a cukorbetegség

Cukorbetegeknek támogatnia kell a lábát, gondosan minden nap. Itt lehet olvasni, lépésről lépésre mit kell tudni.

A madár sem jár? Egy elhinni. Vannak, akik a cukorbetegség nem is tudják, hogy fokozott fejlesztése, a láb. Nem készletek minden nap a lábát. Aki befektet a pénz a kezében megy, nem mindig körültekintő munka – egy szelíd túra nem pedikűr látható mindenki számára.

A lábápolás, lépésről lépésre

Ilyen durva kezelés, ami sérülést okozhat. Csak, hogy a gyógyszer a cukorbetegség gyakran rossz. Szóval Óvatosan tartja jobban a Forex piacon”, de alaposan.” Hogyan kell csinálni, kiderül, lépésről lépésre.

  1. Ellenőrzés: láb óra

Nézd meg a lábát naponta, lehetőleg este, hogy a láb, vagy sérülések, egyéb betegségek. Ne felejtsd el, hogy törölje az Ujjait, a hézagokat. Ezek kevésbé mobil, használja a tükröt, vagy kérdezze meg szeretteit segíteni. Ez is fontos, ha nem látod rosszul.

foto15

Mutasd meg képviselik tényezők, mint a nyomás, sérülés vagy súlyos kukorica doktor. Ők is pont rossz cipőt. Ne feledje, hogy figyelemmel kísérje a cipő idegen tárgyak, mint a kavics, mielőtt csúszik be. Így sérülések elkerülése érdekében.

Mindenesetre: megsértését a lábát, hogy megbirkózzon.

  1. Mosás: Rövid, de nem túl forró

Mosd meg a lábad napi egy soft reset kövér tisztító krém, amely tartalmazza a legjobb nedvesség kötelező karbamid, vagy a baba szappan.

Közönséges szappan szárítja a bőrt szépen. Nem kefét láb sérülés miatt a masszázs, vagy kesztyűt, de ne használjon tiszta, puha ronggyal.

Láb fürdők kell a múlt nem több, mint három perc, ellenkező esetben a bőr lágy, baktériumok könnyen behatolni. A víz nem lehet magasabb, mint a 35 fokos hőségben. Ellenőrizze a hőmérséklet-hőmérő. Végül is, sok éven át a cukor hőmérséklet, az érzés, a fáradságot, a lábam gyakran.

Nem: láb, túl forró úszni. Különben fennáll a veszélye, burns, különösen, ha az idegkárosodás keresztül cukorbeteg nem érzi a hő vagy a hideg rendesen.

  1. Szárítás: borsó helyett karcos

Pat a láb Mosás után egy puha törölközővel finoman (ne DÖRZSÖLJE!). Az ujjak között, ez megy a legjobban a kozmetikai szalvéta. Azt is elnyeli az utolsó maradványait a nedvesség teszi, ezért nehezebb gombás fertőzések, einzunisten.

Kedves nem így van: a lábait, hajszárítóval. Először is, lehetséges, hogy égetni a bőrt, így száraz.

  1. A horn Puha eltávolítani a bőr könnyebb

A szaruhártya eltávolítani jobb, ha egy hét alatt vagy után egy lábfürdő vagy folyó víz alatt a zuhany alatt. Nedves horn teszi a bőrt könnyebb wegrubbeln.

Jó habkő jó. Kérges szaruhártya, tyúkszem, vagy szemölcsök csak akkor kell eltávolítani, a Pedikűröshöz.

Tabu veszély a szaruhártya sérülés miatt vagy körömreszelő fémből, a szaruhártya gép, reszelő, olló.

  1. Fájlok: kerek a körmök nőnek könnyebb

Akkor vágja a körmeit egyszer kétszer egy héten egy körömreszelővel, de csak eddig, hogy teljes láb domb. Sima egy fájlt, majd a felső szélét, hogy ne nyomja meg a szomszédos ujjait. Körmök lehet benyújtani nem kerek, különben ők könnyen termeszthető.

foto16

A fájlok problémás, mert például a körmei gyorsan nőnek, hagyja az ortopédiai vágás.

Tudjon szöget ollók, fogók, vagy ollóval. Így lehet sérülni.

  1. Krémek: termékek karbamid

A lábak Szárazon tartja, majd miután a krém, krém, krém vagy hab. Sok termék tartalmaz karbamid, hidratálja a bőrt, megakadályozza, hogy a túlzott elszarusodása. Kérdezze meg a gyógyszerészt vagy ortopéd szakorvosok, amely a termék az ön számára.

Jobb, ha nem: a tér, a lábujjak között, majd a krémet, mint a nedves éghajlat kedvez a fertőzés. Ha kétségei vannak, forduljon orvoshoz.

  1. Gombás fertőzés: vigyázat a cukorbetegség

Tipikus lábgombásodás viszketés, hámlás, bőrpír, néha még hólyagok.

Jó intézkedéseket, hogy megakadályozzák a lábgombásodás: Nem mezítláb, ahol mások is lehetséges (medence, hotel, szőnyeg…), törölköző, Papucs használata, különösen a sport cipő mindig zokniban, zokni, törölköző, legalább 60 fokos mosás minden nap váltani. A lábait, hogy jobb, hogy egy személyes törölközőt. Ha azt gyanítja, hogy gombás fertőzés, mielőtt a doktor.

Részben elég, a fertőzött területeken a bőr különleges Anti-gomba kezelésére a krémek, spray-k, vagy krémek a gyógyszertárból. Fontos, hogy kövesse az orvos javasolt időtartama. Egy gombás fertőzés sokat lehet tabletták szükséges.

Copyright Kozmetikai paradicsom 2019
Tech Nerd theme designed by Siteturner