Lábápoló tippek, Mint az ujjak, körmök, gyönyörű, ápolt

Végül kihagyja a zokni – mi lesz boldog, nyáron. Sajnos, nézte a csupasz láb nem mindig kellemes. A szálloda a szaruhártya, tyúkszem, vagy piszkos körmök. Mi szükséges lábápolás.

A mi szélességi, a láb idő leginkább az év egy részében a sötét lény. Rejtett zokni, cipő megfosztják a figyelmet” – mondja Annette Ulrich, a Központi Uniós orthopedists, pedikűr. Egyébként nyáron A nyitott cipő, láb vissza a kilátás. S amit láttam, nem mindig öröm: E hosszú körmök, szaruhártya, vagy tyúkszem.

Ezen a nyáron gyönyörű lábait, mágia, általában egy kicsit érdekel. “Csak egyszer kell bevennie az idő, a lábát, hogy nézze meg, nem hiszem, hogy Mi zavarja, ahol szükséges, hogy valami” – mondta Ulrich. Attól függően, hogy a felmérés eredményei a különböző intézkedések jelenik meg. Néhány bízza magát, mások meg kell hagyni, pedikűr szakemberek.

Ami fontos, minden egyes szakaszában lábápolás:

Hozd program elsődleges ellátás: az egészséges láb a keret, gyakran az eltérés okát. “Ez megköveteli, elvben csak a láb salt scrub, a horn szivacs, vagy kő, bőr, jó körömreszelő, tápláló krém a bőr, a köröm”, figyelembe véve Renata adomány a Szövetség a német cosmetologists.

foto13

Meleg lábfürdő: az elején a meleg fürdő. Elhalványul a bőr, a köröm gondosan, úgy, hogy jól feldolgozott. Alapvető lúgos kiegészítők ugyanakkor jogi szabályozása teszi a lábát puha, rugalmas.

Rog bőr: fürdés Után, a kürt, a felesleges bőrt el kell távolítani. Néha erőteljes élesítés egy durva törölközővel vagy a lába, a semmiből-borjú, elég már. Egy nagyon hangsúlyos horn bőr habkő, vagy körömreszelő a kvarc ásvány segít. Lehet eltávolítani a bőr, azonban a túl sok horn, növelve a sérülés veszélyét. Mert mi a fő szövet védi a Irritáló, mint a nyomás, hő, káros mikrobák, baktériumok behatolni a bőr.

Krém: az Utolsó pont alapellátás a Krém. A krém megfelelő legyen a bőr. “A nagyon száraz lábbal növényi krém ajánlott, például. Ha arról beszélünk, hogyan, hogy kemény a bőr rugalmasságát, növényi olaj – sárgabarack kernel” – mondja esztéta, Renata Donato.

Körömápolási: a körmök jó állapotban kell tárolni viszonylag rövid idő alatt, nevezetesen, hogy a sarkok kissé lekerekített. Ezt ollóval vagy clippers pedig egy fájlt, formáját nem lehet kombinálni. Ezután lengyel a köröm a köröm, hogy DÖRZSÖLJE a krém tartani puha, hogy megakadályozzák a megsértése.

Napi ellátás: Miután egy kisebb alapellátás intézkedések általában elég a nyár, szép, mint a láb, hogy támogatja a hosszú távú. A napi alkalmazni a Krém megakadályozza, hogy a megjelenése új szaruhártya, illetve csökkenti kiszárad a bőr.

foto14

Ellen izzad a láb: Aki izzad, a meleget, a láb túlzott, lehet beszerezni a speciális Fußpuder, spray jelent. A meleg fürdő, a láb egy kivonat a Tölgyfa kérge vagy a zsálya csökkenti az izzadás.

Repedt sarkú, tyúkszem: bőr túlzott szaruhártya betétek vagy repedések a Talpa, az úgynevezett repedt sarkú, meg kell hagyni, hogy a szakértők a lábát. Ugyanez vonatkozik a bőrkeményedés, tyúkszem. “A nőnek, kívülről befelé, tehát csak akkor lehet eltávolítani orthopedists, például, egy szikével,” – magyarázza Tatiana Podologin Pfersich. Előkészíti a laikusok a gépet, vagy a vágás a sérülés veszélye túl nagy.

Köröm gomba: Bárki problémái vannak a szögek, menni kéne, hogy ugyanaz a szakember. “Ez a köröm közé tartozik, többek között, gomba, megvastagodott, vagy a benőtt körmök” – hangsúlyozza Pfersich. Kísérlet, hogy az érintett köröm gomba átvágni szalonképes, mert a betegség terjedését. Keresi, bőr sarok, benőtt köröm, hogy felfedjék magukat, a fertőzés kockázata.

Copyright Kozmetikai paradicsom 2019
Tech Nerd theme designed by Siteturner