Tan: 15-trükkök egy gyönyörű barna

A nap végre süt újra a sápadt bőr akarja visszaállítani melegség, tan. Mielőtt azonban a napozás, érdemes néhány óvintézkedést, mert csak azok, akik észre néhány dolgot, kap egy szép, egészséges színét. Ma.a megmagyarázza, hogyan működik.

az egyik én

Osztály

A hibákat láttam?

A nap végre süt újra a sápadt bőr akarja visszaállítani melegség, tan. Azonban számos óvintézkedést kell venni, mielőtt a világítás. Mert csak valaki, aki észreveszi, hogy egy pár dolgot kap egy gyönyörű, egészséges színét. Ma.a megmagyarázza, hogyan működik.

Bőr van a memóriája. Ő nem elfelejteni a leégés nem bocsátok meg neki. A ráncok, az allergia vagy a bőr rák is lehet a következménye. Szóval Ma van. 15-trükkök egy gyönyörű barna15 tipp, hogy hogyan tudsz napozzon, egy gyönyörű színű, egészséges maradjon.

Így élvezheti a nap megbánás nélkül:

A mint a nap

4 bőrtípusra: típus 1, sápadt, vöröses haj. Egyre barna szinte lehetetlen. Napozás ideje, tíz perc.

Típus 2 világos bőr, valamint a light / világos barna haj. Még akkor is, ha egy nap fürdő egyre alacsony barna. Az idő, a napozás, az a tíz-húsz perc. Írja be a 3-as világos barna bőr fény / barna haj. A bőr fokozatosan alakul barna. Az idő, a napozás, a húsz-harminc perc. 4-es típus nem kell napozni, mert a bőr gyorsan kiderült, barna. Itt a legmagasabb a napozás ideje 45 perc. Naptejért

Az érzékenyebb a bőr, a magasabb fényvédő faktort kell. Ezért írja be az 1 értéket kell használni egy high light védelmi tényező. Például, ha úgy dönt, naptej SPF 15, akkor a tényezővel kell szorozni azzal az idővel, hogy Napozni a megfelelő bőrtípus. Fény bőrtípusra érzékeny a napfényre, szóval: megtudja, ózon értékek

Szárítás törülközővel, vagy izzadás feloldódik a védőfóliát a fényvédő -, így naponta többször is elégetni. A nap végre süt újra a sápadt bőr akarja visszaállítani melegség, tan. Azonban számos óvintézkedést kell venni, mielőtt a világítás.

Több krém nem jelenti azt, hogy ne menjen le a nap tovább. Gyógyító gyógynövény krémek hozzájárulnak a természetes leégés a bőr

További tippeket a következő oldalon…

A 11.30 14 óra, a nap nem a hatás leginkább-így nem kell ebben az időben védelem nélkül a tűző napon-kalap, s ruha véd az erős sugarak Délben. Természetes tiszta barnító krémek nélkül napenergia kémiai szűrők vagy olaj anyagok

Tisztítsa meg a bőrt alkalmazása előtt fényvédő. Ha a nyaralás, vagy a tél után, hogy élvezze a napot először: legyen különösen óvatos. Majd fokozatosan növeli a szoláris idő kerülje a leégést, bármilyen körülmények között. Krém, aktiválása melanociták, jelentősen gyorsítja a barnító folyamat a Szolárium.

További tippeket a következő oldalon…

Továbbá, ha a bőrén érzi, hogy nagyon forró, nem egy hideg -, hogy 25 fok-zuhany. Ki repül a nap télen, lehet napozni, a Szolárium. A buborék kialakulását hegeket hagyhat. Mert ez: ne tépd a bőr, nem kell elégetni a kenőcs. Ha a nyaralás, vagy a tél után, hogy élvezze a napot először: legyen különösen óvatos. Ha a kihívásokat minden óvintézkedést, de a nap, az érintett bőr kell, hogy jól hűtve. Mint egy otthoni gyógyír, joghurt, vagy transzplantációs ajánlott. Burns is antiallergiás gél vagy por a gyógyszertárból. Miután a Sun Krém is alkalmazható, hogy a leégés.

Copyright Kozmetikai paradicsom 2019
Tech Nerd theme designed by Siteturner